Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ!

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο βλέπει το ελληνικό κoινοβούλιο μέσα και από την ιδιότητα της βουλευτού που κατέχει όπου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:  «Υπάρχουν επαγγελματίες πολιτικοί που δεν αφήνουν άλλο να μιλήσει και κάνουν φασαρία. Το χειρότερο είναι ότι ξεχνούν τι νομοσχέδια ψηφίζουν και μετά λες και δεν έχουν ευθύνη για τα γεγονότα».


Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε για πρώτη φορά στους λόγους για τους οποίους δεν την είδαμε φέτος στο "Τσαντίρι" στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου όπου όπως ανέφερε,
παρόλο που υπήρξε διαπραγμάτευση τελικά η συμφωνία δεν κατέληξε καθώς δεν την φώναξαν, ενώ όπως με νόημα πρόσθεσε μετά απ'αυτό δεν θα μπορούσε πια να ξανασυμμετάσχει στο Τσαντίρι, καθώς ως βουλευτής του ΚΚΕ διαφωνεί με τις τοποθετήσεις που κάνει ο Λάκης το τελευταίο διάστημα:
«Υπήρχε μια συζήτηση στο ξεκίνημα της χρονιάς  με τον αδερφό του Λάκη Λαζόπουλου τι θα κάνουμε φέτος, τα βρήκαμε πολύ εις βάρος μου οικονομικά αλλά δεν με φώναξαν ποτέ.Μετά από αυτό δεν ήθελα να πάω, δεν είμαι ούτε θυμωμένη, ούτε παρεξηγημένη αλλά ως βουλευτής του ΚΚΕ δεν θα ένιωθα τόσο ευχάριστα βάση όσον αυτών που λέει ο Λάκης τελευταία για τα  πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.
Η αλήθεια είναι όσο ήμασταν μαζί δεν έκανε κάτι σε αυτά που λέγαμε.Δεν με θέλει, τι να κάνουμε. Δεν τα αφήνουμε όλα επάνω στην πλάτη του».


Η ίδια μέσα από το κόμμα το οποίο αντιπροσωπεύει υπογράμμισε ότι προσπαθεί να είναι αξιοπρεπής και μαχητική ενώ τόνισε ότι δεν ανήκει σε αυτούς που κατέβηκαν στο Σύνταγμα φωνάζοντας να «καεί η Βουλή», καθώς πιστεύει στην οργανωμένη πάλη. «Οι αγώνες είναι έξω στην καθημερινότητα του κόσμου και όχι στο κοινοβούλιο.Προσπαθούμε να είμαστε αξιοπρεπείς και μαχητικοί, και δεν εννοώ την μικροαστική ευγένεια. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον μικροαστισμό είναι μεγάλη καταστροφή».
Όσο αφορά το πολιτικό σκηνικό αλλά και τις εξελίξεις στην Κύπρο η ίδια ανέφερε ότι ο μόνος στόχος του συστήματος είναι η φθορά των συνειδήσεων αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι ο λαός θα καταλάβει και θα πολεμήσει ο ίδιος και πως τα γεγονότα θα οδηγήσουν σε σωστές κατευθύνσεις. «Θέλουν να μας οδηγήσουν σε αδιέξοδο όπως κάνουν και στην Κύπρο, εάν ο λαός δεν αφυπνιστεί και να πολεμήσει, να εμπιστευθεί την δύναμη του αλλοίμονο μας.Ο στόχος του συστήματος είναι η φθορά των συνειδήσεων», ενώ πρόσθεσε«Η Ελλάδα έχει ζήσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στο παρελθόν  και πάντα ο κόσμος απέδειξε ότι δεν έχει μειωμένες αντιστάσεις και πιστεύω ότι και πάλι θα οδηγήσει τα πράγματα σε σωστή κατεύθυνση.Η Βουλή της Κύπρου είπε ένα βροντερό όχι αλλά από εκεί και πέρα δεν αρκεί αυτό και είδατε άρχισαν οι εκβιασμοί.
«Ο Έλληνας βρίσκεται σε μια κατάσταση λίγο περίεργη και περιμένει ενώ δεν είναι η αναμονή δεν είναι η λύση. Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι τα πράγματα δεν μένουν στάσιμα, εξελίσσονται».
Για την κρίση στο χώρο του θεαμάτος η γνωστή ηθοποιός ανέφερε:«Δεν είναι όπως παλιά όπου σε οριακές στιγμές η καταφυγή ήταν το θέατρο, τώρα υπάρχει η τηλεόραση όπου είναι διαφθορέας και τα καταφέρνει καλά.Στην τηλεόραση χρεοκοπούν τους ηθοποιούς, δεν χρεοκοπούν οι επιχειρήσεις.Αναρωτιέμαι γιατί παίζουν οι ηθοποιοί αφού δεν πληρώνονται και συνεχίζουν κάποιες σειρές να γυρίζονται αφού δεν έχουν πληρωθεί».
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/gt8orpx_qEY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

ola10gr.blogspot.gr


eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου