Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΠΑΟΚ: ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ!



Στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι της Κυριακής (31/3) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» τέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ... εξαφάνισε την ποινή των έξι αγωνιστικών που είχε επιβληθεί από την Super League.
Ο Έλληνας επιθετικός είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά στα Χανιά για άσεμνη χειρονομία
στον πρώτο βοηθό του αγώνα και η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τον είχε τιμωρήσει με ποινή 6 αγωνιστικών.
Ωστόσο, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με μόλις μία αγωνιστική, την οποία εξέτισε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και πλέον είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για τη «μάχη» της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμόν 92/14-3-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.
Εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση, αποφάνθηκε ότι ο εκκαλών τέλεσε το παράπτωμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς έναντι του 1ου βοηθού διαιτητή και τον τιμώρησε με αποκλεισμό μίας (αρ. 1) αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ».
http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου