Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (VIDEO)

Εκατοντάδες τραπεζουπάλληλοι βρίσκονται αυτή την ώρα έξω απο την Βουλή των Αντιπροσώπων. Διαμαρτύρονται έντονα για τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την
αναδιάρθρωση της Λαϊκής τράπεζας. Με πανό και συνθήματα διαμαρτύρονται για τις αναμενόμενες απολύσεις τους όπως υποστηρίζουν.
"Οχι στη θυσία τραπεζών", αναγράφει το κεντρικό πανό διαμαρτυρίας τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ήδη ανακληθεί άδειες των μελών του αστυνομικού σώματος, καθώς υπολογίζεται ότι ο αριθμός των τραπεζουπαλλήλων αναμένεται να ξεπεράσει τις δυο χιλιάδες ενώ καταφθάνουν απο όλες τις πόλεις.
Επικρατεί έντονος αναβρασμός και είναι εκρηκτικό το κλίμα, ενώ οι διαδηλώτές κατάφεραν σε κάποια στιγμή να σπάσουν τον προστατευτικό κλοιο της αστυνομίας που κρατεί μέτρα ασφαλείας απο το κτήριο της Βουλής των αντιπροσώπων.
Πριν απο λίγο ο πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, πριν απο λίγο προπηλακίστηκε απο τους διαδηλωτές, ενώ επιχειρούσε να εισέλθει στο κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ακουσε να μυνήματα των διαμαρτυρόμενων και τους υποσχέθηκε ότι θα τα μεταφέρει ενώπιον της Βουλής. Το κλίμα ωστόσο παραμένει τεταμένο, οι διαδηλωτές επιχειρούν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας μέλη της οποίας ενισχύονται στην περιοχή.
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OJrQrN5_UVs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Επικρατεί ένταση, και καταφθάνουν νέες αστυνομικές ενισχύσεις.
Παρών στη συγκέντρωση είναι ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΤΥΚ Λοϊζος Χατζηκωστής
sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου